Recorrem els instituts d’Elx per a conéixer les necessitats de la gent jove

Després de la primera trobada del Grup Motor Juvenil el passat 15 d’octubre, la campanya d’elaboració del Pla Local de Joventut continua amb la seua segona fase d’anàlisi: com és la realitat d’Elx per al sector jove.


Com s’està fent aquesta anàlisi?


S’estan realitzant activitats en tres instituts d’Elx amb l’objectiu de conéixer quins temes preocupen o interessen més a l’alumnat, és a dir, quina és la seua realitat.
Ja s’han estat recollint idees en els IES Tirant lo Blanc (20 octubre) i Joanot Martorell (27 octubre), i serà el 5 novembre quan descobrim què pensen els i les joves de l’IES Cayetano Sampere.

Ara com ara s’han recollit les opinions i interessos de quasi 140 xics i xiques d’entre 14 i 17 anys… t’agradaria saber quins temes interessen més?

  • En l’IES Tirant lo Blanc, la qual cosa més sembla interessar és l’oci, l’esport i l’educació (què faig després de l’institut?)
  • I en l’IES Joanot Martorell la gent es preocupa bastant per les eixides professionals després de l’institut, encara que també els interessa el medi ambient, l’esport, el transport públic i temes d’igualtat (feminisme, sexualitat, diversitat).

A veure què ens compten en l’IES Cayetano Sampere la setmana que ve!

T’agradaria exposar la teua opinió sobre quins són les necessitats o inquietuds de la gent jove d’Elx, i encara no has pogut fer-ho? No passa res, encara eres a temps!
En la secció “Analitza” de la web (www.elche.citizink.com/diagnostico) pots deixar els teus comentaris, quants més, millor!
I recorda que si tens ganes d’involucrar-te una mica més en l’elaboració del Pla de Joventut, en la mateixa secció pots inscriure’t per a participar en el Grup Motor 😉Leave a Reply