El Grup Motor del Pla de Joventut té la seua primera trobada!

Dijous passat 15 octubre es va celebrar la primera trobada del Grup Motor del Pla de Joventut, un grup de xics i xiques voluntaris amb ganes de fer d’Elx un lloc millor i més adaptat per a la joventut.

A aquesta primera trobada van acudir 14 persones, encara que hi ha moltes més que formen part del grup. Però, per a què es van reunir?:

  • Per a conéixer-nos entre els quals formem part del grup
  • Per a aclarir què és això del Grup Motor
  • Per a conéixer què és el Pla de Joventut i quines actuacions es duran a terme
  • Per a resoldre dubtes sobre el procés
  • Per a començar a implicar-nos en accions de difusió

El Grup Motor és el múscul del Pla de Joventut. Aquest grup coneixerà de primera mà tot el que han dit la resta de xiques i xics dels altres instituts i decidiran quins camps són més importants. Perquè ens fem una idea:

Ara mateix s’està duent a terme una fase d’anàlisi diagnòstica amb la gent jove d’Elx, és a dir, com és la realitat dels i les joves d’Elx? Quines inquietuds i necessitats tenim?

Per a poder acostar-nos a aquesta realitat, el Grup Motor necessita arribar al major nombre de xics i xiques i així poder conéixer la seua opinió.

Durant aquesta primera trobada, es van proposar diverses idees per a aconseguir-lo: utilitzar les xarxes socials; crear un lema del procés; implicar-nos en diferents espais com a instituts i universitats, espais esportius o centres socials i juvenils; crear un codi *QR; posar especial èmfasi en la població migrant; o comptar amb la col·laboració d’agents clau i mitjans de comunicació i difusió del municipi per a generar encara més impacte.

Hui dia el Grup Motor s’està organitzant per a dur a terme les diferents idees plantejades en la primera trobada, treball que continuarà en la pròxima reunió.

Tens entre 12 i 30 anys, vius a Elx i t’agradaria formar part del Grup Motor? Entra en la secció “Anàlisi” de la web (www.elche.citizink.com/diagnostico) i inscriu-te.

A més, en el mateix enllaç pots deixar la teua opinió sobre quins són les necessitats i inquietuds de la població juvenil d’Elx. No ho dubtes, participa!Leave a Reply